• Reprezentantul USR-PLUS, Radu Mihaiu, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu după ce acesta l-a demis pe ministrul Sănătății.
  • Are o imagine de politician rebel, dar face politică sulfuroasă, a spus Mihaiu.
  • Reprezentantul USR susține că este nevoie de un nou premier.

Reprezentantul USR-PLUS, Radu Mihaiu, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu după ce acesta l-a demis pe ministrul Sănătății. Are o imagine de politician rebel, dar face politică sulfuroasă, a spus Mihaiu.

Radu Mihaiu a transmis mesajul pe rețelele de socializare.

„În ciuda imaginii de politician rebel și cu tricou Metallica, Cîțu a scos azi o filă din cele mai vechi cărți de politică sulfuroasă. Ne-a vorbit toată ziua de restabilirea încrederii în instituțiile statului, dar el, premierul, a depășit toate limitele de încredere stabilite în coaliție de la bun început. Unii nu pot fi mai egali decât ceilalți. Iar tocmai el, cel care a fost desemnat să conducă acest guvern, nu trebuia să “marcheze” în propria poartă”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
FACI CA TRENUL!
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
NU MAI BĂGA LA GHIOZDAN!

Reprezentantul USR susține că este nevoie de un nou premier.

„Azi, coaliția de guvernare şi-a dat autogol. Azi, premierul României a pierdut încrederea colegilor și odată cu ea o mare parte din legitimitate. Azi, România a fost aruncată într-o criză politică inutilă. E nevoie de un premier matur. Și e nevoie de asumare totală pentru reformele care stau la baza acestei coaliții”, a precizat Radu Mihaiu.