• Marius Tucă i-a avut invitați în emisiunea „Marius Tucă Show” pe Ioan Aurel Pop și pe Alexandra Paven.
  • Ioan Aurel Pop este președintele Academiei Române.
  • Alexandra Paven este creator de esențe.

Invitații lui Marius Tucă la emisiunea „Marius Tucă Show” au fost Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, și Alexandra Paven, creator de esențe.

E o vreme ciudată. E vremea în care oameni cu competențe intelectuale discutabile pun, cu de la sine putere, semnul interzis pe opere de artă, de literatură, de muzică, pe persoane și personalități de creație a căror valoare, indiferent de opinia lor, a fost și este indiscutabilă.

Trăim în vremea în care lui Beethoven și lui Shakespeare li se dau „cancel” în virtutea unor criterii arbitrare, sublimate într-o mediocritate evidentă.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

„Proștii da’ mulții” realiniază standardele culturale într-o manieră care pretinde dreptate dar e analfabetism, incultură, neputință intelectuală. Ioan Aurel Pop a vorbit de multe ori despre aceste criterii care, sub pretextul unei justiții imbecile, dărâmă tot ce-i iese în cale. A venit la Marius Tucă, pentru o discuție pe tema oportunității acestui „cancel culture”.

Esențele tari se creează dintr-o alchimie care are la bază senzația ultimă. A mirosi înseamnă a defini, a identifica. Mirosul stă într-o excesivitate atât de subtilă, încât e greu să o delimitezi.

De unde începe prea-multul? Cât este prea-puținul? Un parfum e o poveste. Care este povestea din spatele esenței? Cât este chimie și cât este inspirație? Alexandra Paven, creator de esențe, a venit la Marius Tucă și ți-a spus aproape totul despre semiotica parfumului.