• Un bărbat de 79 de ani din Canada s-a înscris la o școală de beauty pentru a-și ajuta soția să se machieze și să-și facă coafura.
  • Soția bărbatului nu mai vede foarte bine, așa că acesta a vrut să o ajute.
  • Directoarea școlii de beauty a fost impresionată de gestul bărbatului și a declarat că tot personalul a fost cu ochii în lacrimi după această experiență.

Un bărbat de 79 de ani s-a înscris la o școală de beauty pentru a învăța să-și machieze soția și pentru a-i face coafura, relatează Fox News.

Soția bărbatului nu mai poate să se aranjeze singură, așa că acesta s-a gândit să-i dea o mână de ajutor.

Primul lucru pe care l-a spus în momentul în care a ajuns la școala de beauty a fost: „Vreau să învăț să folosesc ondulatorul”.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Întrebat de ce tocmai ondulatorul, bărbatul a explicat că soția lui nu mai vede atât de bine, iar atunci când își aranjează părul se arde cu ustensila.

Bărbatul a vrut să știe și cum se aplică mascara și cum se realizează un machiaj.

„Am fost foarte impresionați de gestul bărbatului care dorea să-și ajute soția”, a declarat directoarea școlii de beauty.

„A scos poze din portofel cu soția lui și ne-a arătat-o. Ne-a spus despre ea că mereu a fost frumoasă și talentată în munca ei. Ne-a spus chiar că tasta 100 de cuvinte pe minut”, a mai spus femeia.

„Au grijă unul de celălalt, se iubesc și încă se apreciază. Toți am avut ochii în lacrimi după experiența asta”, a adăugat directoarea școlii de beauty.