• Familia unei femei de 76 de ani a crezut că aceasta a murit, după ce a leșinat în mașină.
  • Femeia a fost testată pozitiv cu COVID în urmă cu câteva zile.
  • Femeia a fost plasată pe sertar pentru ultima ei călătorie, moment în care a deschis ochii și a început să plângă.

 O femeie în vârstă de 76 de ani despre care se credea că a murit de COVID a deschis ochii cu câteva momente înainte de a fi incinerată de familie, transmite India Today.

Incident bizar în India, unde o femeie testată pozitiv cu Covid în urmă cu câteva zile, a înviat din morți înainte de a fi incinerată de familie într-un ritual tradițional, în satul Mudhale din Baramati.

Femeia – identificată ca Shakuntala Gaikwad, a fost izolată acasă după ce a fost testată pozitiv cu virusul Sars-Cov-2. Câteva zile mai târziu, starea ei s-a deteriorat din cauza vârstei înaintate.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Pe 10 mai, familia a decis să o ducă la un spital cu mașina privată. În timp ce rudele îi căutau un loc în spital, femeia a leșinat în autoturism, iar familia a presupus că acesta a murit.

Prin urmare, familia a luat-o înapoi acasă și a început să se pregătească pentru incinerare. În timp ce rudele au deplâns pierderea, femeia a fost plasată pe sertar pentru ultima ei călătorie. În acel moment, brusc, femeia a început să plângă și să deschidă ochii. Șocată, familia ei a dus-o din nou la spital unde a rămas internată pentru tratament.

Polițistul Santosh Gaikwad a confirmat că incidentul a avut loc în satul Mudhale din Baramati.