• Un atac armat în California a fost soldat cu mai mulți morți, printre care și atacatorul.
  • Polițiștii au declarat că încă nu au date despre numărul exact al morților și al răniților.
  • Printre victime se află și angajații șantierului feroviar, acolo unde a avut loc atacul armat.
  • Surse ale unui reporter KPIX5 spun că este vorba despre 7 persoane decedate, iar atacatorul s-ar fi sinucis.

A avut loc un atac armat în California, soldat cu mai mulți morți, printre care și atacatorul, conform polițiștilor, relatează The Independent.

Mai multe persoane au fost ucise într-un schimb de focuri de armă în San Jose, California, pe un șantier feroviar.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Russell Davis, a declarat că atacatorul a murit și că printre victime se numără și angajați ai șantierului feroviar, conform USA Today News.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

„Există o mulțime de speculații privind victimele”, a declarat Davis. „Nu pot confirma numărul exact de răniți și morți. Tot ce vă pot spune este că sunt mulți răniți și mulți oameni care au murit”.

Cum s-a petrecut incidentul în urma căruia atacatorul s-ar fi sinucis

Pe șantierul feroviar avea loc o întâlnire de sindicat. Portivit polițiștilor, aproximativ șapte persoane au fost ucise, iar atacatorul s-ar fi sinucis, conform surselor reporterului Len Ramirez de la KPIX5.

Familia unui angajat al Valley Transportation Authority a declarat pentru KTUV că atacul armat a avut loc în timpul unei întâlniri sindicale, pe care șeriful comitatului Santa Clara o anunțase pe Twitter.

Jurnalistul din San Jose, Robert Salonga, a fost primul care a transmis că bărbatul înarmat se numără printre mai multe persoane ucise în timpul împușcăturilor din apropierea străzilor Younger și San Pedro. Ulterior, șeriful comitatului Santa Clara a confirmat decesul într-o postare pe Twitter în care a scris că „atacatorul este la pământ”.

Autoritățile nu au confirmat încă victimele, în afară de atacator. Între timp, primarul din San Jose a declarat că mai multe persoane rănite au fost duse la spital și se află sub tratament, iar situația este investigată.

„Atacatorul nu mai reprezintă o amenințare, iar locul a fost evacuat”, a spus primarul din San Jose într-o postare pe Twitter.

„Inimile noastre sunt alături de familiile celor pe care i-am pierdut în acest atac oribil”, a dăugat primarul din San Jose.