Prințul Charles a declarat, recent, cu ocazia unui simpozion de yoga și asistență medicală, ce a fost susținut online, că doctorii ar trebui să colaboreze cu alți specialiști în medicină alternativă pentru a elabora un plan de recuperare după COVID-19.

„Yoga, susținută prin dovezi, poate contribui la sănătatea noastră și la vindecare. Prin însăși natura sa, yoga este o practică accesibilă care oferă practicienilor modalități de a gestiona stresul, de a-și construi reziliența și de a-și grăbi recuperarea”, a fost de părere prințul Charles, scrie The Guardian.

„Când lucrăm împreună, având un interes comun, putem să ne bazăm pe ideile celuilalt și, probabil, putem să elaborăm un plan cu scopul de ne vindeca”, a mai continuat prințul de Wales.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

La eveniment, a povestit despre momentele când prințul însuși a suferit de COVID-19.

„Se pare că am scăpat destul de ușor. Din păcate, nu este cazul pentru milioane de oameni din Marea Britanie și din întreaga lume”, a mărturisit acesta.

Dr. Adrian James, președintele Colegiului Regal al Psihiatrilor, a afirmat că yoga, grădinăritul în grupuri de oameni, cursurile de desen și alte activități fizice / de antrenament îmbunătățesc bunăstarea fizică și mentală a pacienților.

Prințul Charles nu este singurul fan. Soția sa, ducesa de Cornwall, a spus că „yoga te flexibilizează”, în timp ce prințul William a fost surprins, la rândul său, practicând yoga.