• Un bărbat de 30 de ani a murit după ce a participat la o așa-zisă „petrecere Covid“, organizată chiar de un bolnav.
  • Bărbatul credea că noul coronavirus este o „farsă“.
  • „Cred că am făcut o greșeală“, a spus el pe patul de spital.

Din seria „nu încercați asta acasă“. Un american de 30 de ani este dovada că unii oameni și-o fac cu mâna lor și se îmbolnăvesc de Covid-19 din cauza unor situații absurde. Convins că noul coronavirus este o farsă, tânărul a participat la o „petrecere Covid“ și a murit în cele din urmă la un spital din Texas, după ce a fost infectat cu virusul, notează The New York Times.

Bărbatul a fost unul din invitații petrecerii unei gazde infectate din dorința de a testa dacă virusul este real, povestește dr. Jane Appleby, directorul medical al spitalului unde tânărul a murit. Fără a oferi detalii legate de nume, data la care a avut loc petrecerea, numărul de persoane prezente la eveniment sau perioada în care a fost internat omul, medicul a spus că pacientul le-a povestit asistentelor: „Ideea era ca oamenii să se adune pentru a vedea dacă virusul este real și dacă cineva se infectează“.

Medicul a vrut să facă publică povestea acestui pacient pentru a avertiza, în special pe cei din Texas, unde cazurile „explodează“ zilnic, că virusul este periculos și poate afecta pe oricine. 

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Ultimele cuvinte ale bărbatului mort de Covid-19 din cauză că a crezut că e o „farsă“

Medicul a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale tânărului. Înainte de a muri, bărbatul le-a spus asistentelor: „Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că este o farsă, dar nu este“.