• Klaus Iohannis a semnat decretul prin care un chestor de poliție prins băut este dat afară din MAI.
  • Cristian Ionuț Stan, fost șef al Direcției Cazier Judiciar, a fost prins băut la volan în 2019.
  • În aceeași seară a fost prins băut și comisarul şef Drumariu Cornel, fost şef al Poliţiei Sectorului 4.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliție Cristian-Ionuţ Stan, din Ministerul Afacerilor Interne. Cristian Ionuț Stan, fost șef al Direcției Cazier Judiciar, a fost prins băut la volan.

Chestorul Cristian Ionuț Stan, fost șef al Direcției Cazier Judiciar, a fost prins băut la volan în luna mai 2019. El a fost surprins de colegii săi, de la Rutieră, în zona Dudești – Pantelimon, cu o alcoolemie de 0,16 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În aceeași seară a fost prins băut și comisarul şef Drumariu Cornel, fost şef al Poliţiei Sectorului 4.

Surse autorizate din poliţie au declarat, la acel moment, în mai 2019, pentru MEDIAFAX că este vorba despre Stan Cristian Ionuţ – chestor de poliţie în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative şi de comsiaul şef Drumariu Cornel – şef al Poliţiei Sectorului 4 (la acea dată – n.r.).

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Vineri, președintele Klaus Iohannis a semnat un decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Cristian Ionuț Stan.