• În săptămâna 26 iulie – 1 august 2021, 50.3% din totalul cazurilor s-au înregistrat în București, Constanța, Cluj, Ilfov și Timiș.
  • 71.4% din totalul deceselor au fost înregistrate în Neamț, Bacău, Călărași, Satu Mare și Botoșani.
  • De la începutul pandemiei până în prezent: 1 din 77 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical.

50,3% din totalul cazurilor de COVID-19 confirmate în intervalul 26 iulie – 1 august au fost înregistrate în Bucureşti, Constanţa, Cluj, Ilfov şi Timiş, informează Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP). Totodată, 81.5% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate.

Potrivit raportului săptămânal al INSP, 71.4% din totalul deceselor au fost înregistrate în Neamţ, Bacău, Călăraşi, Satu Mare si Botoşani. De asemenea, 85.7% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate, iar 14,3% la persoane vaccinate cu schema incompletă.

De la începutul pandemiei până în prezent, 1 din 77 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical.   Totodată, 86.1% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 57.5% din decese au fost la bărbaţi. Iar 94.6% din persoanele decedate aveau cel puţin o comorbiditate asociată.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?