• Gonzales, care a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984, a fost acuzat de acte obscene asupra a doi copii sub 15 ani.
  • În vârstă de 57 de ani, Gonzales a compărut marți în fața Curții Superioare a comitatului Los Aangeles, unde a pledat vinovat, spunând că nu contestă cele două acuzații, potrivit procurorului adjunct Paul Thompson, citat de insidethegames.biz.
  • Bunica uneia dintre victime, care are acum 17 ani, s-a declarat nemulțumită de această decizie, deoarece Gonzales ar fi putut fi condamnat la 18 ani de închisoare, doar că aceasta a fost redusă, în urma unui acord de recunoaștere a vinovăției.

Campionul olimpic la box, americanul Paul Gonzales, a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare într-un penitenciar de stat și a primit ordin să fie înregistrat ca agresor sexual pe viață, după ce a pledat că nu contestă două acuzații de molestare.

Gonzales, care a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984, a fost acuzat de acte obscen asupra a doi copii sub 15 ani.

În vârstă de 57 de ani, Gonzales a compărut marți în fața Curții Superioare a comitatului Los Aangeles, unde a pledat vinovat, spunând că nu contestă cele două acuzații, potrivit procurorului adjunct Paul Thompson, citat de insidethegames.biz.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Bunica uneia dintre victime, care are acum 17 ani, s-a declarat nemulțumită de această decizie, deoarece Gonzales ar fi putut fi condamnat la 18 ani de închisoare, doar că aceasta a fost redusă, în urma unui acord de recunoaștere a vinovăției.

„Nu este corect. Ea este un copil și el i-a făcut asta”, a declarat bunica într-un reportaj realizat de ABC 7.

„Va face trei ani de închisoare, va ieși și se va comporta ca și cum nimic nu s-a întâmplat? Nu, nu este corect.”

Gonzales a lucrat ca antrenor de box la Eddie Heredia Boxing Club, care este administrat de Los Angeles County Parks and Recreation Department.

El a fost arestat în decembrie 2017, în urma unei sesizări făcute de un membru al familiei elevei, și a fost acuzat în ianuarie 2018 de acte obscene cu un copil de 13 ani.

Un alt proces i-a fost intentat la începutul acestui an, implicând o fată de 14 ani.

Pugilistul a mai obținut o medalie de argint la Jocurile Panamericane din 1983, de la Caracas.