• Crimă şocantă în Roman, judeţul Neamţ, sâmbătă dimineaţă. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi fiicele gemene în vârstă de 2 luni şi jumătate. Una dintre fetiţe a murit.
  • Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că, după un conflict spontan, un bărbat de 40 de ani şi-a înjunghiat soţia şi pe cele două fiice gemene.
  • Victimele au ajuns la spital în stare critică, una dintre ele murind.

Crimă şocantă în Roman, judeţul Neamţ, sâmbătă dimineaţă. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi fiicele gemene în vârstă de 2 luni şi jumătate. Una dintre fetiţe a murit.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că, după un conflict spontan, un bărbat de 40 de ani şi-a înjunghiat soţia şi pe cele două fiice gemene.

Victimele au ajuns la spital în stare critică, una dintre ele murind.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, a declarat că una dintre cele două gemene de 2 luni şi jumătate a ajuns la spital în stop cardiac, cu plăgi înjunghiate toracic şi abdominal. Fetiţa nu a putut fi resuscitată.

Cea de-a doua fetiţă avea plăgi abdominale şi a fost dusă cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” din Iaşi. Prognosticul medicilor este rezervat în cazul fetiţei de 2 luni care a supravieţuit atacului din Roman, judeţul Neamţ. Fetiţa a fost operată şi va rămâne probabil ventilată mecanic până i se va ameliora starea.

Mama fetiţelor este în CPU, sub supraveghere. Femeia are 34 de ani, iar leziunile nu îi pun viaţa în pericol.

Bărbatul se află în sediul Poliţiei pentru cercetări.