• Un american care purta tanga roșie pe post de mască de protecție a fost dat jos din avion.
  • Bărbatul protesta față de restricțiile absurde anti-COVID-19.
  • Regula spune că pasagerii pot să dea jos masca după ce ajung la altitudinea de croazieră.

Coronavirusul a întors lumea cu susul în jos și cu josul în sus. Un american a fost coborât cu forța din avion pentru că purta lenjeria intimă…la cap.

Folosea o pereche roșie de tanga pe post de mască de protecție. A părăsit aeronava, nu înainte să explice că gestul lui este un protest față de absurditatea restricțiilor anti-COVID. Alți șapte călători au fost de acord. Au coborât o dată cu protestatarul din avion, deși echipajul nu le ceruse asta.

Adam Jenne: Nu este nimic mai absurd decât să port o mască până când ajung la altitudinea de croazieră, astfel încât să pot comanda o gustare, covrigei. Și ce e mai bun pentru a ilustra această absurditate decât să port lenjerie de damă în loc de mască?!

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE

De când cu pandemia de COVID-19, imaginația oamenilor a luat-o razna, poate ca să compenseze frustrarea venită din pierderea libertății.

De pildă, cineva a inventat masca de protecție făcută din cupe de sutien. Într-o varietate de nuanțe și texturi. Un spaniol a simțit, însă, nevoia să fie protejat din cap până în picioare. Și a purtat un costum de dinozaur. Polițiștii nu au apreciat însă gluma. Un italian a prețuit invenția, dar pentru că era însetat de noi descoperiri, a inovat și el ceva.