• Președintele PNL, Florin Cîțu, a fost întrebat vineri, la Alba, despre faptul că în urmă cu câteva zile, primarul liberal din Zlatna a semnat pentru demiterea președintelui Iohannis, pe listele AUR.
  • Primarul PNL din Zlatna, Silviu Ponoran, a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.
  • Cîțu a spus ca oamenii care acționează împotriva PNL și a parteneriatului pe care aceștia îl au cu președintele Iohannis, nu vor mai rămâne membrii de partid.

Președintele PNL, Florin Cîțu, a fost întrebat vineri, la Alba, despre faptul că în urmă cu câteva zile, primarul liberal din Zlatna a semnat pentru demiterea președintelui Iohannis, pe listele AUR.

Primarul PNL din Zlatna, Silviu Ponoran, a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Cîțu a spus că oamenii care acționează împotriva PNL și a parteneriatului pe care aceștia îl au cu președintele Iohannis, nu vor mai rămâne membrii de partid.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

„Da, a fost o discuție ( în partid, nr). Eu am declarat că, atunci când oamenii acționează împotriva PNL și a parteneriatului pe care îl avem cu președintele Iohannis, nu mai rămân membrii de partid”, a spus Cîţu.

Primarul PNL din Zlatna, Silviu Ponoran, a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis, conform PS News.

Informația a apărut după ce deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, semnând lista AUR. „Primarul PNL din Zlatna, a semnat alături de colegii mei din AUR, pentru demiterea lui Iohannis!!!”, a scris deputatul.

Reporterii de la alba24.ro l-au contactat pe primarul Silviu Ponoran, care a confirmat că a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Iohannis. Întrebat de reporterul alba24.ro de ce a semnat în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, acesta a declarat că „încă” este membru, dar este un „liberal mai ciudat”.

Silviu Ponoran a comunicat faptul că nu a fost de acord nici cu candidatura pentru cel de al doilea mandat ca președinte, din partea PNL, a lui Klaus Iohannis.