• De Ziua Îndrăgostiților, sărbătoriți dragostea răsfățându-vă partenerul, prietenii, copiii, pe voi înșivă – toate persoanele preferate – cu un cadou grijuliu, unic. Puteți să vă expuneți sentimentele prin personalizarea de cadouri cu mesaje semnificative, fotografii sau glume.
  • De la bijuterii elegante și lumânări parfumate la albume foto personalizate și pături foto confortabile, am creat acest ghid de cadouri de Ziua Îndrăgostiților cu cele mai bune cadouri pentru ea, cadouri pentru el, cadouri pentru copii și cadouri pentru familie și prieteni.

De Ziua Îndrăgostiților, sărbătoriți dragostea răsfățându-vă partenerul, prietenii, copiii, pe voi înșivă – toate persoanele preferate – cu un cadou grijuliu, unic. Puteți să vă expuneți sentimentele prin personalizarea de cadouri cu mesaje semnificative, fotografii sau glume.

De la bijuterii elegante și lumânări parfumate la albume foto personalizate și pături foto confortabile, am creat acest ghid de cadouri de Ziua Îndrăgostiților cu cele mai bune cadouri pentru ea, cadouri pentru el, cadouri pentru copii și cadouri pentru familie și prieteni.

Gândiți în afara cutiei în acest an, cu aceste cadouri unice de Ziua Îndrăgostiților. Plină de creativitate, inimi și tot ce este drăguț, lista noastră de cadouri de mai jos, care poate fi folosită pentru a găsi ceva pentru persoana dragă, este plină de idei de cadouri grijulii care cu siguranță o vor face să simtă dragostea de Ziua Îndrăgostiților și nu numai.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

În acest an, țineți cont de faptul că Ziua Îndrăgostiților poate fi o sărbătoare plină de iubire cu toată lumea din viața dumneavoastră. De la partener/ă până la prieteni, familie și colegi, Ziua Îndrăgostiților este un moment distractiv pentru a sărbători împreună atât dragostea, cât și prietenia.

Pentru a alege cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru toți cei din viața dvs., luați în considerare cine sunt și ce le place să facă. Puteți crea cadouri personalizate care să fie utile și să se potrivească cu personalitatea lor. Pentru oricine de pe listă, puteți crea, de asemenea, cadouri mai sentimentale, cum ar fi albume foto și printuri înrămate care să ilustreze amintirile voastre preferate împreună.

Ziua Îndrăgostiților înseamnă să vă arătați dragostea și să vă împărtășiți inima. Și chiar dacă nu este nevoie să sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților pentru a-i reaminti persoanei speciale din viața ta cât de mult o iubiți, puteți fi sigur că o mică amintire va fi totuși apreciată.

Dacă nu sunteți sigur ce să dăruiți anul acesta, luați în considerare următoarele sfaturi atunci când vine vorba de a decide cum să vă ocupați de oferirea cadourilor de Ziua Îndrăgostiților.

  • Faceți o listă cu interesele lor. Faceți această listă lungă și scrieți cât mai multe lucruri. Acum faceți un brainstorming pentru a găsi ceva care să se potrivească cu fiecare element de pe acea listă, mic sau mare. Nu trebuie să oferiți toate aceste cadouri, dar vă veți lovi de câteva idei bine gândite pe care persoana le va aprecia.
  • Priviți spre trecut. Fie că este vorba de o cană specială care amintește un moment special sau de o fotografie superbă transformată într-un tablou mare pe pânză, un astfel de cadou aparent simplu poate însemna atât de mult pe măsură ce se bucură de nostalgie.
  • Întrebați-vă de ce are nevoie acea persoană și alcătuiți un pachet. De la cadouri de birou pentru a-i ajuta pe cei care lucrează de acasă să se organizeze până la cadouri de spa pentru cei care vor să se răsfețe mai mult în acest an, toată lumea are obiective și aspirații pe care vrea să le atingă.
  • Faceți-i să râdă. În timp ce cadourile sentimentale sunt o modalitate evidentă de a vă exprima dragostea, cadourile amuzante pot avea mai mult sens pentru relația voastră. Dacă farsele, glumele și poznele amuzante sunt fundamentul relației voastre, atunci oferiți darul râsului de Ziua Îndrăgostiților.
  • Optați pentru o experiență mai degrabă decât pentru un obiect fizic. Mulți oameni apreciază experiențele în detrimentul obiectelor materiale, așa că gândiți-vă cum ați putea să le oferiți celor dragi ceva care să le creeze o experiență distractivă, cum ar fi atelierele online sau evenimentele locale.
  • Includeți un pic din voi înșivă. Faceți-l personal într-un mod diferit, creând o operă de artă, scriind un cântec, croșetând o eșarfă sau incluzând o felicitare personalizată de Ziua Îndrăgostiților. Combinați acest lucru cu sugestiile de mai sus pentru un cadou special.
  • Concepeți felicitări personalizate de Ziua Îndrăgostiților. Uneori avem nevoie de un mic memento care să ne amintească faptul că suntem iubiți, iar Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă pentru a exprima această iubire față de toate persoanele din viața dvs. Spuneți „Te iubesc” cu o felicitare personalizată de Ziua Îndrăgostiților făcută de dvs.