• Românii au șters pandemia și războiul din Ucraina. Un nou episod din prostia omenească – să cumperi benzină la pungă, iar ISU să nu aibă nici o reacție față de invitațiile la incendiu.
  • Curățati drumurile si vopsiți copacii! Vine la noi vicepreședinta Americii. Kamala Harris se întâlnește mâine cu Iohannis, iar poliția le cere șoferilor să o lase mai moale cu circulația timp de 5 ore, să nu ne facem de râs cu traficul.
  • Pentru că planeta nu ne mai este de ajuns, trebuie să colonizăm spațiul, așa că cercetătorii de la NASA studiază cum e să faci sex în spațiu. Ai spațiu, dar nu prea ai timp… OMS aduce o nouă frică: Aveți grijă! Pandemia ar putea agrava problema consumului de alcool în Europa.
  • Azi se împlinesc două săptămâni de când a început războiul din Ucraina. Tot azi a fost și a patra rundă de negocieri pentru pace. A câștigat războiul; nu s-a rezolvat nimic la întâlnirea din Turcia a miniștrilor de externe rus și ucrainean.
  • Încă o lovitură pentru oligarhii ruși! Șapte au fost taxați azi de guvernul britanic. Printre ei și Roman Abramovici, patronul campioanei Europei la fotbal, Chelsea. Nu are voie nici să o vândă, nici să transfere jucători, nici să vândă bilete pentru spectatori.
  • Cum e posibil așa ceva? Asta e descoperirea care arată războiul sexual între generații. Adulții de peste 65 de ani o fac mai des decât nepoții lor care sunt prea stresați. Rezultatul: sunt mai bine dispuși și au o poftă mai mare de viață.

Recomandări

„TIMPUL S-A OPRIT”
SUD VS NORD
KEANU REEVES E PILOT
TESTE PENTRU CANCER
ATACURI ÎN LIBAN
ATAC ÎN GAZA