• Miguel Angel Lucas Carrasco, în vârstă de 21 de ani, i-a convins pe toți, iar premiul cel mare a plecat din Thailanda, în Spania.
  • Și România a fost reprezentată la Bangkok. El a urcat pe scena Mister Global în costumul tradițional din Mărginimea Sibiului.
  • Competiția „Mister Global” din 2022 a avut loc pe 14 martie, iar în cadrul ei s-au înscris 33 de candidați.

Cum arată cel mai frumos bărbat în viziunea ta? Seamănă cu cel care a fost ales cel mai frumos din lume? Concursul „Mister Global” 2022 și-a ales câștigătorul! Îmbrăcat în costum de rege, cu zâmbet larg, șarmant, Miguel Angel Lucas Carrasco i-a convins pe toți și premiul cel mare a plecat din Thailanda, în Spania.

Și România a fost reprezentată la Bangkok. Bogdan Brânzoi nu a venit însă cu titlul acasă. El a urcat pe scena Mister Global în costumul tradițional din Mărginimea Sibiului.

În cadrul competiției, fiecare concurent a purtat o ținută care reprezintă țara sa de origine. Punerea în practică a conceptului permite o diversitate uriașă în materie de stil. În timp ce unii bărbați poartă ansambluri care seamănă cu costumele istorice din țările lor, alții etalează ținute care sunt concepute cu un aer modern.

Recomandări

TRUMP ADMIRĂ LOIALITATEA!
WHO'S YOUR MOMMY NOW?
KAMALA CONTRA TRUMP
ROMÂNIA NU MERGE BLANĂ
FĂRĂ RĂSPUNS
CINE A SABOTAT ISRAELUL?

După o pauză de doi ani, concursul de frumusețe masculin „Mister Global” a revenit cu noi concurenți din întreaga lume. În cea de-a VII-a ediție a acestei competiții, 33 de bărbați și-au reprezentat țările la Mahasarakham, în Thailanda, unde concurează pentru titlul de „Mister Global”.

Competiția „Mister Global” din 2022 a avut loc pe 14 martie, iar în cadrul ei s-au înscris 33 de candidați.