• O Naveen, un zilier în vârstă de 28 de ani din districtul Nalgonda, aflat la aproximativ 90 km de capitala statului Hyderabad, s-a întors acasă în stare de ebrietate vineri seară și i-a cerut soției sale să gătească carne de oaie.
  • Soția domnului Naveen, furioasă din cauza dependenței sale de alcool, a refuzat să gătească carnea.
  • Supărat din cauza refuzului soției sale de a pregăti curry de berbec, dl Naveen a format de șase ori numărul de urgență „100” pentru a depune o plângere împotriva ei și a cerut autorităților să intervină în favoarea sa.

Un bărbat beat din statul Telangana din sudul Indiei a ajuns la închisoare după ce a sunat în mod repetat la poliție pentru a depunde plângere împotriva soției sale, relatează The Independent.

O Naveen, un zilier în vârstă de 28 de ani din districtul Nalgonda, aflat la aproximativ 90 km de capitala statului Hyderabad, s-a întors acasă în stare de ebrietate vineri seară și i-a cerut soției sale să gătească carne de oaie, pe care o adusese la întoarcere.

Soția domnului Naveen, furioasă din cauza dependenței sale de alcool, a refuzat să gătească carnea.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Supărat din cauza refuzului soției sale de a pregăti curry de berbec, dl Naveen a format de șase ori numărul de urgență „100” pentru a depune o plângere împotriva ei și a cerut autorităților să intervină în favoarea sa.

Inițial, poliția din Nalgonda a considerat apelul ca fiind o glumă, dar când bărbatul a continuat să sune, ofițerul responsabil și-a informat superiorul.

Autoritățile au mers la casa bărbatului, dar nu l-au arestat din cauza stării sale de ebrietate. Mai târziu, sâmbătă dimineața, acesta a fost arestat pentru că le-a irosit timpul pentru o „problemă irelevantă”.

Naveen a fost arestat în temeiul a două secțiuni din codul penal indian, inclusiv pentru că a provocat o tulburare a ordinii publice.

Ulterior, a fost eliberat cu un avertisment.

După incident, Naveen s-a închis în casă, întrucât sătenii au început să râdă de el pentru că a sunat la poliție în stare de ebrietate, potrivit inspectorului.