• Actrița Selma Blair a dezvăluit că scrierea relatării sale a ajutat-o să se vindece.
  • În vârstă de 49 de ani, actrița a povestit că abuzul de alcool a luat amploare când era mai tânără și și-a amintit că a fost agresată sexual în timpul unei excursii în vacanța de primăvară la universitate, după o zi de beție excesivă.
  • Vedeta din Cruel Intentions s-a ținut departe de lumina reflectoarelor din 2018, când a împărtășit că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Selma Blair a dezvăluit că a fost violată „de mai multe ori” de-a lungul anilor, explicând că s-a simțit „rușinată” de trecutul ei. Actrița a povestit despre viața ei sfâșietoare în noua sa carte, „Mean Baby”, în care a vorbit despre luptele sale cu alcoolismul și diagnosticul de scleroză multiplă.

Într-un extras din cartea sa de memorii, Selma Blair a vorbit despre faptul că abuzul de alcool a escaladat când era mai tânără și și-a amintit că a fost agresată sexual în timpul unei excursii în vacanța de primăvară de la universitate, după o zi de beție excesivă.

„Nu știu dacă amândoi m-au violat. Unul dintre ei cu siguranță a făcut-o”, a scris ea în paginile obținute de revista People. „M-am făcut mică și tăcută și am așteptat să se termine. Aș vrea să pot spune că ceea ce mi s-a întâmplat în acea noapte a fost o anomalie, dar nu a fost așa”.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE

„Am fost violată, de mai multe ori, pentru că eram prea beată pentru a spune cuvintele Te rog. Oprește-te. Doar că o singură dată a fost violent. Am ieșit din fiecare eveniment liniștită și rușinată”, a spus actrița.

„Faptul că am scris asta m-a oprit din drum”, a spus Selma. „Sentimentul meu de traumă era mai mare decât știam. Nu mi-am dat seama că agresiunea a fost atât de centrală în viața mea. Aveam atât de multă rușine și vină”, a adăugat aceasta.

„Sunt recunoscătoare că m-am simțit suficient de sigură pentru a o pune în pagină. Și apoi pot să lucrez la ea cu un terapeut și cu alte scrieri și să mă eliberez cu adevărat de acea povară a rușinii asupra mea”, a transmis Selma Blair.

Vedeta „Cruel Intentions” s-a ținut departe de lumina reflectoarelor din 2018, când a împărtășit că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Afecțiunea care durează toată viața afectează nervii din organism și face ca bolnavii să aibă dificultăți în a face lucrurile de zi cu zi – în prezent nu există un tratament, iar simptomele includ oboseală, probleme cu vederea și dificultăți de mers.

Recent, ea a fost supusă unui transplant de celule stem și a urmat un tratament agresiv” de chimioterapie în încercarea de a-și reporni sistemul imunitar și, vorbind înainte de lansarea documentarului său de anul trecut, a confirmat că rezultatele au fost pozitive.