• Slovacia a organizat Campionatul European al Primarilor pentru Pace.
  • România a ajuns în semifinalele competiției.
  • Pentru România a jucat și Gabi Mureșan, fost fotbalist la CFR Cluj.

Gabi Mureșan e primarul comunei Apold din județul Mureș. Primarii României sunt buni la fotbal. Naționala primarilor s-a bătut pentru medalii la campionatul european.

România a ajuns în semifinalele Europeanului de fotbal. Turneul s-a tinut în aceste zile in Slovacia. Românii s-au tinut tare – au zdrobit in prima zi Croatia – cu 13-4 – si Germania – cu 4-0 – iar in sferturi a bătut echipa a doua a Slovaciei cu 11-0.

Din lotul nationalei face parte si un campion al României. Fost jucător la CFR Cluj si la nationala României, Gabi Muresan, este primar in comuna lui natală – Apold din Mureș. El a dat toate indicațiile. Au lipsit însă primarii din marile orașe, ca Nicușor Dan sau Emil Boc.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ

În echipa ar fi fost util si Robu, fostul primar al Timișoarei – el era o prezență constantă la meciurile de fotbal demonstrative organizate la Timișoara. A dat si goluri care i-ar fi făcut invidioși chiar pe jucătorii de Liga 1.

Campionatul European de Fotbal pentru Pace al Primarilor (European Mayors Footbal for Peace) se desfășoară în Trnava, Slovacia, în perioada 29 mai – 1 iunie. În prima zi a competiției, echipa României a jucat două meciuri, învingând echipa Croației cu 13 – 4 și echipa Germaniei cu 4 – 0, calificându-se astfel, în sferturile de finală ale campionatului.

Ieri, 31 mai, s-au desfășurat sferturile de finală, unde echipa România a învins echipa Slovacia II cu 11 – 0.

Primarii zic că pe lângă fotbal, mai fac și schimb de experiență despre cum rezolvă problemele de la primării.