• S-a anunțat că Samantha Jones – unul dintre cele mai emblematice personaje din Sex and the City – va apărea în seria a doua a reboot-ului!
  • Vestea a fost dezvăluită de Michael Patrick King, directorul serialului, într-un interviu acordat publicației Variety.
  • Vestea că spin-off-ul a fost reînnoit pentru al doilea sezon a fost dezvăluită de HBO în luna martie a acestui an, potrivit PEOPLE.

S-a anunțat că Samantha Jones – unul dintre cele mai emblematice personaje din Sex and the City – va apărea în seria a doua a reboot-ului!

Vestea a fost dezvăluită de Michael Patrick King, directorul serialului, într-un interviu acordat publicației Variety.

Când a fost întrebat dacă actrița Kim Cattrall, 62 de ani, care a jucat în serialul original, precum și în filme, va apărea, el a răspuns: „Da!”

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Acest lucru ar putea fi o surpriză pentru unii, după ce anterior el a spus că ea nu se va întoarce în franciză deoarece nu era binevenită.

El a spus: „Totul este atât de nou în acest moment. Una dintre marile mele reguli este să nu spun lucruri până nu sunt reale. Scopul meu este de a aduce toate personajele în amestec împreună, astfel încât să nu mai fie atât de mult pe piste separate.”

Vestea că spin-off-ul a fost reînnoit pentru al doilea sezon a fost dezvăluită de HBO în luna martie a acestui an, potrivit PEOPLE.

De asemenea, acesta va prezenta revenirea lui Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis în rolurile lui Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes și Charlotte York-Goldenblatt, relatează The Mirror.

King a spus într-o declarație: „Sunt încântat și entuziasmat să spun mai multe povești despre aceste personaje vibrante și îndrăznețe – interpretate de acești actori puternici și uimitori. Adevărul este că suntem cu toții încântați. Și uite așa… viața noastră sexuală s-a întors”, a adăugat el.