• Kim Cattrall, care a lipsit din primul sezon al serialului „Sex and the City” și „And Just Like That”, a fost de acord să apară în cel de-al doilea sezon.
  • Potrivit Variety, ea va relua rolul Samanthei Jones într-o singură scenă din finalul sezonului din serialul HBO.
  • Originalul Sex and the City a avut șase seriale, din 1998 până în 2004, și a generat două spin-off-uri.

Kim Cattrall, care a lipsit din primul sezon al serialului „Sex and the City” și „And Just Like That”, a fost de acord să apară în cel de-al doilea sezon. Potrivit Variety, ea va relua rolul Samanthei Jones într-o singură scenă din finalul sezonului din serialul HBO.

Actrița a filmat dialogul fără alte vedete din serial, inclusiv Sarah Jessica Parker. Personajul lui Cattrall este descris ca fiind absent într-o intrigă în care aceasta se mută la Londra, scrie BBC.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Seria originală „Sex and the City” a avut șase seriale, din 1998 până în 2004, și a generat două spin-off-uri. A ecranizat poveștile a patru femei din New York în anii 1990 și la începutul anilor 2000. Parker și Cattrall au jucat alături de Cynthia Nixon și Kristin Davis în rolurile Carrie, Samantha, Miranda și Charlotte.

Parker, Nixon și Davis au apărut în serialul în 10 părți „And Just Like That” în 2021. Nu s-a explicat niciodată de ce Cattrall nu a luat parte la ultima reluare, dar se pare că are o relație tensionată cu serialul și cu colegii ei de distribuție. În 2017, Cattrall i-a spus lui Piers Morgan că „nu a fost niciodată prietenă” cu colegii ei.

Descriind o „relație toxică”, ea a exclus să apară într-un al treilea film „Sex and the City” și a negat că decizia ei s-ar datora unor negocieri salariale sau pretențiilor „divelor”. Cattrall a comentat că fosta colegă Parker „ar fi putut fi mai amabilă” în legătură cu situația.

Showrunnerul Michael Patrick King a declarat ulterior că nu și-o poate imagina pe Cattrall revenind în serial. Dar o conversație cu directorul general al HBO, Casey Bloys, despre care se spune că a fost suficientă pentru a o face pe vedetă să se răzgândească.

Cea de-a doua serie din „And Just Like That” va fi difuzată în iunie, iar scena lui Cattrall este așteptată să fie prezentată în august.

Citește și: