• În noaptea de sâmbătă, Parker a marcat aniversarea împărțind o sticlă de șampanie cu Broderick.
  • Împărtășind o fotografie a dopului de șampanie pe Instagram, femeia în vârstă de 58 de ani a scris: La mulți ani la 26 de ani, soțul meu. Cu siguranță a fost o sărbătoare frumoasă și o sticlă de șampanie foarte frumoasă. Și o plimbare superbă spre casă”.
  • Anul trecut, Broderick, în vârstă de 61 de ani, a declarat că s-a îndrăgostit de Parker de prima dată când a văzut-o.

Sarah Jessica Parker a împărtășit o postare de celebrare pentru a marca cea de-a 26-a aniversare a căsătoriei cu soțul ei, Matthew Broderick. Actorii s-au căsătorit pe 19 mai 1997, după ce s-au cunoscut la o companie de teatru unde amândoi erau interpreți, și sunt părinții a trei copii: fiul James: 20 de ani, și fiicele gemene Marion și Tabitha, ambele de 13 ani, scrie The Independent.

În noaptea de sâmbătă, Parker a marcat aniversarea împărțind o sticlă de șampanie cu Broderick. Împărtășind o fotografie a dopului de șampanie pe Instagram, femeia în vârstă de 58 de ani a scris: La mulți ani la 26 de ani, soțul meu. Cu siguranță a fost o sărbătoare frumoasă și o sticlă de șampanie foarte frumoasă. Și o plimbare superbă spre casă. Câți kilometri ne-am plimbat împreună. Te iubesc. XOX”.

View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Cântăreața tunisiană Emel Mathlouli a comentat postarea: Ne-am încrucișat pe drumul spre casă, păreați fericiți”, în timp ce comedianta Amy Sedaris le-a urat celor doi o aniversare fericită”.

Parker și Broderick, care au jucat recent împreună în producția de pe Broadway Plaza Suite”, locuiesc în Greenwich Village din New York împreună cu copiii lor. Anul trecut, Broderick, în vârstă de 61 de ani, a declarat că s-a îndrăgostit de Parker de prima dată când a văzut-o.

Întrebat când a știut că se va căsători cu viitoarea sa soție, starul din Ferris Bueller’s Day Off a spus: Oh, prima dată când am întâlnit-o. Am văzut-o mergând pe stradă și m-am gândit: Ea este”, a adăugat el.

În prezent, Parker reia rolul lui Carrie Bradshaw, rol pe care l-a jucat în Sex and the City din 1998 până în 2004, în serialul spin-off And Just Like That. Serialul a avut premiera anul trecut pe HBO Max și se întoarce pentru un al doilea sezon în iunie. când a apărut trailerul în aprilie, acesta a prezentat revenirea fostului iubit al lui Carrie, Aidan, interpretat de John Corbett.

Citește și: