• Casele și apartamentele  dezvoltatorilor nu sunt pe placul clienților
  • Clienții le amenajează cu ajutorul arhitecților și designerilor
  • Majoritatea clienților sunt din zona IT și preferă designul minimalist

De câte ori nu te-ai gândit să îți faci modificări în casa ta, dar ți-ai dat seama că nu ai timp. Mai ales când te muți în casă nouă, iar ceea ce găsești nu e pe gustul tău.

Acum a devenit un trend să lași totul pe mâinile unui arhitect sau designer care îți transforme întreaga locuința.

Andrada este angajata unei firme de IT, iar de 6 luni lucrează de acasă. După perioada stării de urgență au luat decizia să se mute la casă. Au vrut să-și personalizeze locuința și au apelat la specialiști.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Andrada Rabinschi, clientă: Toate casele din cartier arată în același fel și beneficiem de o arie limitată de opțiuni la finisaje. Vrem o casă caldă, primitoare, cu design modern și funcțională. Nu avem timpul necesar să citim și să ne informăm cum proiectăm o instalație electrică, cum aranjăm mobila să arate bine tot“.

Constantin și Laura au o firmă de design și arhitectură. Spun că în perioada stării de urgență și alertă oamenii au investit mai mult în design.

Constantin Rebenciuc, designer și arhitect: Majoritatea clienților sunt tineri, între 28-40 de ani, din domeniul IT. În zona asta salariile sunt mai mari, nu au timp să-și facă o casă de la zero.“