• Acuzatorul său afirmase că se temea pentru siguranța sa deoarece Martin a refuzat să respecte decizia sa de a pune capăt unei relații amoroase.
  • Martin, care a negat cu tărie toate acuzațiile, a scris pe Twitter că adevărul prevalează.
  • Un judecător a retras ordinul de restricție anterior împotriva starului.

Ricky Martin a obținut câștig de cauză în instanță după ce nepotul său și-a retras plângerile de relații sexuale și hărțuire împotriva cântărețului. Nepotul său a susținut anterior că Ricky Martin l-a urmărit și hărțuit după o relație de șapte luni, dar acum au renunțat la acuzații.

Un judecător a retras ordinul de restricție anterior împotriva starului, care a apărut virtual la un tribunal din Puerto Rico joi, 21 iulie, dar nu s-a adresat instanței.

Nepotul primise ordinul temporar de la un judecător la începutul acestei luni, care trebuia să se încheie joi. Cu toate acestea, judecătorul a ordonat acum ca acesta să fie arhivat, ceea ce înseamnă că dosarul a fost închis, potrivit unui purtător de cuvânt al justiției.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM

Martin, care a negat cu tărie toate acuzațiile, a scris pe Twitter că adevărul prevalează după ce ordinul a fost arhivat. Echipa sa de avocați a declarat că acuzatorul era o persoană cu probleme care a făcut acuzații false, fără dovezi care să le susțină.

Ei au spus într-o declarație: Așa cum am anticipat, ordinul de protecție temporară nu a fost prelungit de către instanță. Acuzatorul a confirmat instanței că decizia sa de a renunța la această chestiune a fost doar a sa, fără nicio influență sau presiune din exterior, iar acuzatorul a confirmat că a fost mulțumit de reprezentarea sa juridică în această chestiune. Solicitarea a venit din partea acuzatorului care a cerut să respingă cauza.

Acuzatorul său afirmase că se temea pentru siguranța sa deoarece Martin a refuzat să respecte decizia sa de a pune capăt unei relații amoroase.