• Filmul ,,Bullet Train”, produs de Sony Pictures, a ajuns pe primul loc în box office-ul nord-american.
  • Regizat de David Leitch, ,,Bullet Train” se concentrează pe un asasin (Pitt) care întâlnește o serie de inamici în timp ce se află în misiune la bordul unui tren rapid din Japonia.
  • La sfârșitul săptămânii viitoare, două titluri independente vor fi lansate în cinematografe: ,,Summering” , de la Bleecker Street Media, și ,,Mack & Rita„, de la Gravitas Premiere.

Filmul de acţiune ,,Bullet Train” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit estimărilor firmei de specialitate Exhibitor Relations, scrie Los Angeles Times.

Adaptare a unui roman japonez de succes, lungmetrajul prezintă şapte criminali, mai mult sau mai puţin urmăriţi de ghinion, care încearcă să se lichideze într-un tren de mare viteză între Tokyo şi Kyoto.

Cu Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson şi Sandra Bullock în rolurile principale, ,,Bullet Train” a obţinut încasări de 30,1 milioane de dolari în primul weekend în cinematografe. ,,Un demaraj solid„, după cum remarca David A. Gross de la Franchise Entertainment Research.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

De asemenea, în acest weekend a fost lansat în cinematografe și filmul ,,Easter Sunday„, de la Universal Pictures, care a ajuns pe poziția a opta, cu 5,3 milioane de dolari. Regizată de Jay Chandrasekhar și avându-l în rol principal pe Jo Koy, comedia de sărbători a obținut un rating dur de 45% pe Rotten Tomatoes și o notă de B-plus din partea publicului chestionat de CinemaScore.

La sfârșitul săptămânii viitoare, două titluri independente vor fi lansate în cinematografe: ,,Summering” , de la Bleecker Street Media, și ,,Mack & Rita„, de la Gravitas Premiere.