• Și totuși avem si noi sport! România s-a culcat în secolul trecut, dar s-a trezit, în acest week-end, într-o cu totul altă lume. Acum jumătate de oră, David Popovici a iesit și campion european la proba de 200 de metri liber. În week-end a castigat și proba de 100 cu record mondial. Aseară, Halep a câștigat turneul de la Toronto, iar echipajul feminin 8+1 a luat aurul european la canotaj.
  • Sărăcia îmbătrânește! E dovedit de medicii care au analizat prin ce trec femeile cărora nu le ajung banii.
  • Uniunea Europeană trece la măsuri obligatorii pentru a corecta una dintre marile probleme de pe piața muncii. Companiile cu peste 250 de angajați nu vor mai avea voie să aibă diferente mai mari de 5% la salariile dintre barbati si femei.
  • Statul român scoate la raport datele din care rezultă că știe să profite de război ca să facă bani. Încasările la bugetul de stat provenit de la cei trei mari producători energetici este de opt ori mai mare. Să fim optimiști – nu degeaba ajungi la profituri istorice deși producția a scăzut.
  • Ministrul Grindeanu se laudă că guvernul cumpără 20 de trenuri noi – electrice. „Nu avem ce să facem cu ele”, spune Asociata Pro Infrastructură. Marea problemă e că avem niște linii care nu permit trenurilor să aibă o viteză decentă.
  • Azi și despre turiști. Tu riști, tu pierzi. Sau cum devine Oltenia paradisul turistic pe care l-a visat primărița Olguța Vasilescu. Azi povestea italienilor care au ajuns la Craiova fără să vrea. „Am fost naivi! Credeam că în poloneză la Cracovia se zice CRAIOVA”.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII