• Ducesa de Sussex a confirmat o dată pentru podcast.
  • Ducele și ducesa de Sussex au petrecut o perioadă îndelungată departe de Archie și Lilibet în urma decesului reginei, pe 8 septembrie.
  • De la lansarea sa, ducesa a vorbit deja cu persoane precum Serena Williams și Mariah Carey. V

Meghan Markle și Prințul Harry au profitat din plin de timpul prețios petrecut cu famili lor de când s-au întors în Montecito. Ducele și ducesa de Sussex au petrecut o perioadă îndelungată departe de Archie și Lilibet în urma decesului reginei, pe 8 septembrie.

Ei au rămas în Marea Britanie până după funeraliile de stat ale defunctei monarhe, pe 19 septembrie, revenind în State două zile mai târziu. Și, acum că perioada oficială de doliu s-a încheiat, se pare că cei doi se pregătesc să se întoarcă la muncă.

Un nou mesaj a fost distribuit pe pagina Spotify a trupei Archetypes, care confirmă: Episoadele programate în mod regulat vor fi reluate marți, 4 octombrie”. IMeghan a sugerat conținutul viitorului episod în timpul discuției sale cu scriitoarea Mindy Kaling, care a fost publicată cu doar două zile înainte de moartea reginei.

Recomandări

ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

În segmentele de încheiere ale episodului, Meghan a spus: Abia aștept să discutăm din nou data viitoare, când vom fi puțin mai specifici și ne vom scufunda în lumea complicată a troparului cunoscut sub numele de doamna dragon”.

În episod apar comedianta Margaret Cho și prezentatoarea TV Lisa Ling. De la lansarea sa, ducesa a vorbit deja cu persoane precum Serena Williams și Mariah Carey. V