• Un bărbat și o femeie care se aflau într-un vehicul care traversa podul au fost uciși de explozie.
  • Este vorba despre un locuitor din Krasnodar Krai. A început o anchetă la domiciliul său. Se examinează traseul vehiculului și documentele relevante, a declarat comitetul.
  • Comitetul nu a oferit detalii despre cea de-a treia victimă.

Trei persoane au fost ucise de explozia produsă sâmbătă pe podul care leagă Rusia de Crimeea, a anunțat Comitetul de Investigații al Rusiei. Potrivit rapoartelor preliminare, victimele se aflau într-un vehicul aflat în apropiere în momentul în care s-a produs explozia.

În acest moment, trupurile a două victime – un bărbat și o femeie – au fost recuperate din apă. Identitățile lor sunt în curs de stabilire, se arată în comunicatul agenției.

Comitetul de Investigații a mai informat că anchetatorii din Crimeea au identificat proprietarul camionului care a explodat. Este vorba despre un locuitor din Krasnodar Krai. A început o anchetă la domiciliul său. Se examinează traseul vehiculului și documentele relevante, a declarat comitetul.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Oficialii ruși nu au menționat ce s-a întâmplat cu șoferul camionului. În înregistrările video ale incidentului, acesta pare să fi fost ucis.

Comitetul Național Antiterorism din Rusia a declarat că un camion-capcană a provocat incendiul a șapte vagoane care transportau combustibil, ceea ce a dus la prăbușirea parțială a două secțiuni ale podului”. Un bărbat și o femeie care se aflau într-un vehicul care traversa podul au fost uciși de explozie, iar cadavrele lor au fost recuperate, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei. Acesta nu a oferit detalii despre cea de-a treia victimă.