• Am vorbit cu Kanye astăzi și mi-am exprimat îngrijorarea cu privire la tweetul său recent, pe care cred că l-a luat la inimă”, a postat el.
  • Kanye West a făcut afirmații antisemite bizare prin intermediul Twitter.
  • El a continuat să scrie pe Twitter că va trece la death con 3 On JEWISH PEOPLE”.

Elon Musk a vorbit cu Kanye West despre mesajele antisemite pe care acesta le-a postat pe rețelele de socializare în weekend. Duminică, conturile de Twitter și Instagram ale starului hip-hop au fost suspendate sau blocate pentru a-l împiedica să mai facă alte remarci ofensatoare.

Ca răspuns, miliardarul Musk, mogulul Tesla, care a încercat să cumpere platforma de microblogging, a intrat luni pe Twitter pentru a dezvălui că a luat legătura cu West.

Am vorbit cu Kanye astăzi și mi-am exprimat îngrijorarea cu privire la tweetul său recent, pe care cred că l-a luat la inimă”, a postat el. Sâmbătă, rapperul Donda a făcut afirmații antisemite bizare prin intermediul Twitter, după ce contul său de Instagram a fost restricționat din cauza altor comentarii controversate, inclusiv afirmând că colegul său rapper Sean Diddy Combs a fost influențat de „oameni evrei”.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
CÂT DAU BOGAȚII PENTRU JO?
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII

Ulterior, el a continuat să scrie pe Twitter că va trece la death con 3 On JEWISH PEOPLE”, făcând referire la starea de alertă sporită folosită de membrii armatei americane.

Vedeta a adăugat apoi: Partea amuzantă este că nu pot fi antisemit, deoarece oamenii de culoare sunt de fapt evrei, de asemenea, voi v-ați jucat cu mine și ați încercat să înnegriți pe oricine se opune agendei voastre.