• Fotbalistul Mason Greenwood de la Manchester United a fost arestat.
  • El ar fi încălcat condiţiile de eliberare pe cauţiune, scrie BBC.
  • Atacantul în vârstă de 21 de ani a fost arestat sub suspiciunea de viol şi agresiune în luna ianuarie. De asemenea, el a fost interogat în legătură cu afirmaţiile potrivit cărora ar fi făcut ameninţări cu moartea.

Fotbalistul Mason Greenwood de la Manchester United a fost arestat pentru că ar fi încălcat condiţiile de eliberare pe cauţiune, scrie BBC.

Atacantul în vârstă de 21 de ani a fost arestat sub suspiciunea de viol şi agresiune în luna ianuarie. De asemenea, el a fost interogat în legătură cu afirmaţiile potrivit cărora ar fi făcut ameninţări cu moartea.

Greenwood, care a jucat o singură dată pentru Anglia, nu a fost încă acuzat, iar cauţiunea sa a fost prelungită în iunie.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

BBC a înţeles că arestarea a avut loc la domiciliul său din Bowdon, Greater Manchester.

Într-o declaraţie, un reprezentant al Poliţiei din Greater Manchester a declarat că „a fost informat despre o acuzaţie privind un bărbat de 21 de ani care şi-a încălcat condiţiile de eliberare pe cauţiune şi a fost efectuată o arestare sâmbătă”.

Aceştia au adăugat că „anchetele sunt în curs de desfăşurare în acest moment”.

La câteva ore de la acuzaţiile din ianuarie, Greenwood a fost suspendat de la joc sau antrenament cu clubul său până la noi ordine.

Nike a pus capăt contractului de sponsorizare cu el, iar Electronic Arts l-a eliminat din echipele active din jocul său Fifa 22.