• Președintele Joe Biden și-a pus mâinile pe umerii unei tinere și i-a oferit sfaturi de daiting în timpul unui eveniment organizat vineri la un colegiu din California.
  • După ce au făcut o poză, Biden i-a spus fetei să nu aibă iubiți serioși până la 30 de ani.
  • Biden are un istoric de remarci ciudate. În 2019, Biden a publicat o declarație în care a spus că „nu crede” că a acționat vreodată în vreun mod nepotrivit.

Biden a comis-o din nou. Liderul lumii s-a apucat să dea sfaturi de… dating. Sleepy Joe, așa cum este poreclit șeful de la Casa Albă, s-a furișat în spatele unei fete, a apucat-o de umeri și i-a șoptit la ureche: „fără băieți serioși până la 30 de ani”. S-a întâmplat la un colegiu comunitar din California.

Președintele Biden a ridicat multe semne de întrebare vineri, când s-a apropiat puțin prea mult de tânăra de la colegiul Irvine, California.

După ce a ținut un discurs la Irvine Valley College, unde a vorbit despre planurile administrației sale de a reduce inflația și de a scădea costurile medicamentelor, Biden s-a oprit pentru fotografii cu o tânără, și-a pus brațul pe umărul ei și i-a oferit câteva sfaturi nesolicitate.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
CUM ARATĂ SECURITATEA JO?

Uite cum a reacționat fata.

Acum, un lucru foarte important pe care le-am spus fiicelor și nepoatelor mele – fără băieți serioși până la 30 de ani!” , i-a spus el fetei.

Bine”, a spus ea, râzând. „Voi ține minte asta” .