• Roger Stone îl îndeamnă pe Trump să-i aresteze pe soții Clinton și pe CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, dacă nu câștigă alegerile prezidențiale.
  • Stone este un fost colaborator al lui Trump și prieten apropiat al acestuia.
  • Trump l-a grațiat în luna iulie, după ce fusese condamnat în februarie la 40 de luni de închisoare.

Donald Trump a fost îndemnat de Roger Stone să-i aresteze pe soții Clinton și pe fondatorul Facebook dacă acesta nu va câștiga alegerile prezidențiale, relatează The Guardian.

Roger Stone este un prieten al lui Trump, care a fost condamnat la 40 de luni de închisoare în februarie. Acesta a fost închis în urma unei anchete asupra amestecului Rusiei în campania din 2016.

În luna iulie, Trump l-a grațiat pe Roger Stone, iar Casa Albă a anunțat într-un comunicat că Stone a fost „o victimă a unei farse rusești”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Planurile lui Trump erau clare încă de când Stone a fost condamnat, având în vedere că președintele Americii declara la acea vreme că intenționează să-l grațieze pe fostul său colaborator.

Fostul consilier al lui Trump a declarat în cadrul unei emisiuni online că alegerile preziențiale din 3 noiembrie ar putea fi fraudate prin intermediul votului prin corespondență.

Acesta a mai spus că Trump trebuie să-i aresteze pe soții Clinton și pe Mark Zuckerberg dacă nu câștigă alegerile. De asemenea, Stone îl îndeamnă pe Trump să aresteze „pe oricine ar putea fi implicat în activități ilegale”.