• Dodon: Oamenii au plâns când au văzut preşedintele viu
  • Alegerile prezidenţiale în Republica Moldova sunt programate pe 1 noiembrie

„Poporul plânge când vede președintele viu” – sunt vorbele amuzante ale lui Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, care se laudă că e adorat de moldoveni.

Ieri când am mers într-o localitate care intră în comuna Pepeni, Romanovca se numește, acolo-s câteva case, oamenii ceia tocmai plângeau când au văzut președintele viu, nu la televizor. Apropo, mulţi spun că, în realitate, sunt diferit decât ceea ce e la televizor. Mă faceti mai mare pe camerele astea”, a spus Dodon.

Româna rusului Dodon e rudimentară, aşa că expresia seamănă mai degrabă a glumă. Preşedintele de peste Prut a ajuns subiect de bancuri.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
A.I. ÎN MUZEE

Cei care vor să facă dezbateri cu mine haideţi şi-om face flotări, mai bine. Acest coronavirus poate să treacă prin organismul omului şi nici să nu observăm. Aşa cum trece o gripă simplă. Ai avut ceva probleme cu nasul, un pic a trecut răceala prin tine”, a mai spus Dodon.

Vreau să vă povestesc un caz cu băiatul meu mai mare, în 2018. A mers cu mine pe Muntele Athos atunci când ne-am ridicat până în vârf. S-a mărturisit, s-a împărtășit, s-a schimbat total după aceea: a început să cânte la pian, să învețe limbile străine… Nu știu, Athos-ul a influențat sau nu, dar iată așa schimbare a fost la noi”, a afirmat președintele de peste Prut.