• Turiștii se bucură de iluzia călătoriei pe calea ferată acvatică, datorită creșterii nivelului apelor după muson.
  • Potrivit agenției de știri Reuters, biletele pentru această călătorie s-au vândut rapid.
  • Trenul pornește din capitala Bangkok pentru o călătorie de o zi și îi duce pe călători la un pod peste barajul Pasak Jolasid, cel mai mare baraj umplut cu pământ din Thailanda, în provincia Lopburi.

Biletele puse în vânzare pentru o plimbare specială cu un tren plutitor” s-au epuizat rapid în Thailanda, unde pasagerii se pot bucura de iluzia unei călătorii pe o cale ferată acvatică ca urmare a creşterii nivelului apei după ploile musonice, scrie Reuters.

Traseul începe în capitala Bangkok şi traversează barajul Pasak Jolasid din provincia Lop Buri, o călătorie de şase ore pe o şină înălţată chiar deasupra nivelului apei, despre care oficialii thailandezi afirmă că este extrem de ridicat anul acesta din cauza musonului.

Trenul circulă doar în weekenduri în perioada noiembrie-februarie, iar biletele s-au vândut pentru cursele până la Anul Nou, potrivit The Nation Thailand.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Nu am mai văzut aşa ceva până acum” , a declarat Bunyanuch Pahuyut, care s-a numărat printre cei 600 de pasageri care s-au bucurat de călătoria cu ,,trenul plutitor” duminică.