• Fiul cel mare al celui de-al 45-lea președinte, Donald Jr. nu a reușit să se întoarcă la timp de la o partidă de vânătoare în vestul țării pentru a asista la spectacol din cauza faptului că zborul său a fost anulat.
  • Surse au declarat luni pentru The Post că Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, a petrecut o parte din nunta fiicei Tiffany încercând să-i convingă pe Jared și Ivanka să i se alăture.
  • Aleg să prioritizez copiii mei mici și viața privată pe care ne-o creăm”, a declarat ea pentru Fox News.

Ivanka Trump a anunțat că nu va juca niciun rol în campania prezidențială a tatălui său din 2024, la o zi după ce The Post a relatat că fostul comandant-șef a rugat-o să fie pe scenă alături de el atunci când acesta și-a anunțat candidatura.

Îmi iubesc tatăl foarte mult. De data aceasta, aleg să dau prioritate copiilor mei mici și vieții private pe care ne-o creăm ca familie. Nu intenționez să mă implic în politică”, a declarat Ivanka, în vârstă de 41 de ani, într-un comunicat.

Deși îl voi iubi și îl voi susține întotdeauna pe tatăl meu, pe viitor voi face acest lucru în afara arenei politice”, a adăugat ea. Sunt recunoscătoare că am avut onoarea de a servi poporul american și voi fi întotdeauna mândră de multe dintre realizările administrației noastre”.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Soțul Ivankăi, Jared Kushner, a făcut parte din audiența de aproximativ 1.000 de persoane care au umplut sala de bal de la Mar-a-Lago pentru mult așteptatul început de campanie, însă soția sa – consilier neplătit în timpul președinției tatălui său – nu a apărut.

Surse au declarat luni pentru The Post că Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, a petrecut o parte din nunta fiicei Tiffany, la sfârșitul săptămânii trecute, încercând să-i convingă pe Jared și Ivanka să i se alăture pe scenă pentru anunț și să prezinte un front familial unit – apeluri care au fost respinse.

În cadrul evenimentului, Trump a vorbit singur pe scenă timp de mai bine de o oră, în timp ce Kushner și cei doi fii mai mici ai fostului președinte, Eric și Barron, au privit din public împreună cu fosta primă doamnă Melania Trump.