• Luna trecută, Musk – care a finalizat preluarea Twitter în octombrie – a trimis un e-mail tuturor angajaților companiei în care spunea că vor trebui să lucreze ore lungi la intensitate mare”.
  • Departamentul de inspecție a clădirilor din San Francisco a confirmat că investighează posibile încălcări în urma unei plângeri.
  • Doar o performanță excepțională va constitui o notă de trecere”, a scris el.

BBC a primit fotografii ale spațiului de birouri de pe Twitter care a fost transformat în dormitoare, pe care autoritățile din San Francisco le investighează ca o posibilă încălcare a codului de construcție. Una dintre imagini arată o cameră cu un pat dublu, inclusiv un dulap și papuci. Un fost lucrător a declarat că noul șef al Twitter, Elon Musk, a stat la sediu de când a cumpărat firma.

Luna trecută, acesta a trimis un e-mail tuturor angajaților Twitter în care le spunea că vor trebui să fie extrem de duri” pentru a reuși. Departamentul de inspecție a clădirilor din San Francisco a confirmat că investighează posibile încălcări în urma unei plângeri.

Musk a declarat că orașul atacă companiile pentru că oferă paturi angajaților obosiți”. Într-un tweet, acum șters, Musk a postat că va lucra și va dormi în birou până când org-ul va fi reparat”. BBC a primit, de asemenea, imagini cu canapele de la Twitter folosite ca paturi.

Recomandări

ȘOIGU VA FI ÎNLOCUIT
ROBOȚII DEVIN TOT MAI PREZENȚI ÎN CHINA
CUM TE ADRESEZI TINERILOR
GOOGLE ȘI HARVARD FAC ECHIPĂ
ARABIA VREA ÎN CARTEA RECORDURILOR DIN NOU
SIRI PRIMEȘTE UPGRADE

O altă sală de conferințe are un ceas deșteptător și un tablou plasat deasupra unui pat inventat.

Arată ca o cameră de hotel”, a declarat un fost lucrător. Aceștia au continuat spunând că Musk doarme în mod regulat la sediul Twitter din San Francisco. Twitter nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea BBC.

Doar o performanță excepțională va constitui o notă de trecere”, a scris el. Scott Wiener, senator al statului California, a declarat miercuri pentru BBC: Acum îi obligă [pe muncitori] să doarmă la Twitter.

Este clar că nu-i pasă cu adevărat de oameni. Nu-i pasă de oamenii care lucrează pentru el”. Un oficial al Departamentului de Inspecție a Construcțiilor a declarat pentru CBS News, partenerul american al BBC: Trebuie să ne asigurăm că clădirea este folosită conform destinației”.