• El s-a bucurat de o carieră de muzician, cântând cu grupul Manufactured Funk, și a avut, de asemenea, un rol în filmul din 1993 What’s Love Got To Do With It, un film biografic despre mama sa.
  • S-a confirmat că Ronnie a murit din cauza unor complicații legate de cancerul de colon.
  • „Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată, închid ochii și mă gândesc la tine, fiul meu iubit”, a scris Tina Turner pe Instagram.

A fost dezvăluită cauza morții fiului Tinei Turner, Ronnie Turner, după ce acesta a decedat la vârsta de 62 de ani.

Soția lui Ronnie, Afida Turner, a confirmat vestea tristă a decesului soțului ei pe 9 decembrie.
Un nou raport al biroului medicului legist din Los Angeles County a confirmat că Ronnie a murit din cauza unor complicații legate de cancerul de colon.

De asemenea, el suferea de boală cardiovasculară aterosclerotică, o afecțiune cardiacă legată de acumularea de plăci, potrivit Page Six. Tina a deplâns moartea fiului ei cu un tribut sfâșietor după aflarea veștii.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

„Ronnie, ai părăsit lumea mult prea devreme. Îndurerată, închid ochii și mă gândesc la tine, fiul meu iubit”, a scris ea pe Instagram. Ronnie a fost al doilea copil biologic al artistei de 83 de ani; ea l-a avut cu fostul soț Ike Turner, care a murit. Craig, fiul cel mare al Tinei, a murit prin sinucidere în 2018.

El s-a bucurat de o carieră de muzician, cântând cu grupul Manufactured Funk, și a avut, de asemenea, un rol în filmul din 1993 What’s Love Got To Do With It, un film biografic despre mama sa.