• Soția aduce un omagiu coloanei vertebrale a familiei noastre”, în timp ce prezentatorul TV se alătură omagierii.
  • DeGeneres a intrat pe rețelele de socializare după aflarea veștii despre tragedie, postând o fotografie cu ea și Boss îmbrățișându-se.
  • Page Six a relatat că o autopsie a stabilit că moartea a fost o sinucidere și a precizat că medicul legist din Los Angeles County a închis cazul.

Stephen tWitch” Boss, DJ-ul de la The Ellen DeGeneres Show, a murit. Site-ul de divertisment TMZ a declarat că DJ-ul și dansatorul a fost găsit marți într-un hotel din Los Angeles. Page Six a relatat că o autopsie a stabilit că moartea a fost o sinucidere și a precizat că medicul legist din Los Angeles County a închis cazul.

TMZ a precizat că soția sa, Allison Holker, a contactat poliția pentru că era îngrijorată pentru soțul ei.
Cadavrul său a fost descoperit la scurt timp după aceea. Cu cea mai mare durere în suflet trebuie să vă spun că soțul meu Stephen ne-a părăsit”, a declarat Holker, potrivit mai multor instituții media.

Stephen a luminat fiecare cameră în care a pășit. El prețuia familia, prietenii și comunitatea mai presus de orice, iar a conduce cu dragoste și lumină era totul pentru el. A fost coloana vertebrală a familiei noastre, cel mai bun soț și tată și o sursă de inspirație pentru fanii săi.”

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat că ofițerii au răspuns marți la un apel privind moartea unui bărbat. Boss a devenit o prezență fixă în emisiunea The Ellen DeGeneres Show după ce s-a alăturat în 2014.

El a rămas în cadrul emisiunii până când aceasta s-a încheiat anul acesta. De asemenea, el a apărut în emisiunea de concurs de dans So You Think You Can Dance și a avut roluri în filmele Step Up și Magic Mike XXL.

Împreună cu soția sa, a fost gazda reality show-ului Disney’s Fairy Tale Weddings. Cuplul, care s-a căsătorit în 2013, are trei copii.

Să spunem că a lăsat o moștenire ar fi puțin spus, iar impactul său pozitiv va continua să fie resimțit”, a spus Holker în declarația sa. Sunt sigură că nu va trece o zi în care să nu-i onorăm memoria”.

DeGeneres a intrat pe rețelele de socializare după aflarea veștii despre tragedie, postând o fotografie cu ea și Boss îmbrățișându-se. Am inima frântă”, a scris ea pe Instagram. tWitch a fost dragoste și lumină pură. A fost familia mea și l-am iubit din toată inima mea. Îmi va lipsi”.