Pentru mulți, iarna înseamnă munte iar muntele înseamnă schi. Cea mai apropiată zonă în care îți poți trăi pasiunea e Valea Prahovei, unde cel mai bun loc rămân pârtiile Predealului.

Dacă ești un schior experimentat, Teleferic Prahova te invită să iei loc în telescaun și să te bucuri de frumusețea ascensiunii până la Clăbucet Plecare. În câteva minute, urci 400 m pe verticală, adică mai mult decât hotelul Burj al-Arab din Dubai. În plus, peisajul de aici chiar merită: vezi stânci, brazi și troiene, respiri aerul tare al iernii și mirosul de rășină, auzi vântul cum îți spune că te așteaptă sus ca să vă luați la întrecere.

Predealul nu e doar o stațiune pentru sportivi, ci și un loc minunat pentru un week-end de îndrăgostiți. Când ieșiți din hotel pentru o plimbare romantică, îi spui: ”vreau să te duc undeva unde să fim doar noi doi”. Îți vei ține promisiunea oferindu-i locul de lângă tine pe telescaun și îi vei strânge mâna mai tare atunci când vă veți ridica. În amintire, o să vi se pară că vă auzeați inimile bătând împreună și puternic. Se spune că a iubi înseamnă a privi amândoi în aceeași direcție. Ei bine, telescaunul Clăbucet vă oferă priveliști minunate în orice direcție visați! Prețul unei urcări sau coborâri cu telescaunul e de 50 lei (25 pentru copii) iar un tur-retur la 1451m costă 85 lei (40 pentru copii).

Recomandări

TRUMP ADMIRĂ LOIALITATEA!
DRAGOSTEA ARE LIMITE
WHO'S YOUR MOMMY NOW?
KAMALA CONTRA TRUMP
ROMÂNIA NU MERGE BLANĂ
FĂRĂ RĂSPUNS

Între tine și frumusețe nu va fi nici un obstacol. Dincolo de ce vei fotografia sau filma, vei rămâne cu senzația neprețuită a zborului. Teleferic Prahova îți reamintește că muntele te așteaptă și iarna asta cu îndemnul: trăiește, simte, bucură-te de zăpadă!