• Un camion a rămas blocat în mijlocul Pasajului Unirii. Șoferul a fost amendat de două ori.
  • Polițiștii au constatat că autoutilitara avea caroseria modificată.
  • Ieri a plouat în Pasajul Unirii, la doar câteva luni după reabilitare. Lucrările au costat peste 12 milioane de euro.

După ploia serioasă din ultimele zile, Pasajul Unirii din București că a intrat și mai tare la apă. Azi dimineață, încă un camion a avut rău de înălțime” la Unirii: de data asta a reușit să intre în pasaj – dar a rămas blocat la mijloc. Culmea e că pasajul e păzit non-stop de poliție, tocmai ca să nu intre prea-înaltele mașini.

Primăria Sectorului 4, care s-a ocupat în vară de reabilitarea pasajului nici n-a așteptat ancheta poliției: „E vina șoferului!” – ca în toate incidentele de până acum” s-au grăbit să strige autoritățile.

După ce au măsurat-o, polițiștii au constatat că autoutilitara avea caroseria modificată – avea 3.72 m, cu 33 de centimetri mai înaltă decât scria în talon.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Banda de circulație a fost deblocată după aproape o oră. Camionului i-au fost desumflate roțile ca să poată fi scos din pasaj. Șoferul a fost amendat cu 2900 de lei pentru că nu a tinut cont de limita de înălțime și alti 870 de lei pentru că si-a modificat mașina. A rămas și fără talon și a recunoscut, senin, că nu a văzut semnele de circulație”.

Nu e singurul ghinion care a lovit pasajul Unirii: Ieri a plouat în el, la doar câteva luni de la reabilitarea de 12 milioane de euro. Primăria s-a grăbit din nou să se scuze: nu e nicio avarie la pasaj, posibil să fie o problemă de la compania de apă”. Doar că… nici reprezentanții Apa Nova n-au găsit nicio avarie.