• Artista, rămasă anonimă, a povestit într-un program TV că tenorul a şi sărutat-o ​​pe gură. în mijlocul unui spectacol pe scenă, împotriva voinţei sale.
  • Artista a povestit că Domingo a sărutat-o ​​pe gură, în mijlocul unui spectacol scenic din Spania, împotriva voinţei ei, când luminile s-au stins.
  • Asta se întâmpla în timpul unui spectacol, în timp ce cu altă ocazie i-a cerut, în faţa martorilor, să pună mâna în buzunarul din spate al pantalonilor pe care îi purta.

Artista, rămasă anonimă, a povestit într-un program TV că tenorul a şi sărutat-o ​​pe gură. în mijlocul unui spectacol pe scenă, împotriva voinţei sale.

O cântăreaţă de operă spaniolă anonimă l-a acuzat pe tenorul Placido Domingo, la emisiunea TV Salvados, de presupusă hărţuire în 2000, atunci când au împărţit scena. Este prima dată când o persoană din Spania se alătură plângerilor care au apărut deja în alte ţări privind mişcarea #Metoo.

Spaniolă, care apare cu vocea distorsionată, a participat la emisiunea dedicată cazului Placido Domingo.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Artista a povestit că Domingo a sărutat-o ​​pe gură, în mijlocul unui spectacol scenic din Spania, împotriva voinţei ei, când luminile s-au stins.

Asta se întâmpla în timpul unui spectacol, în timp ce cu altă ocazie i-a cerut, în faţa martorilor, să pună mâna în buzunarul din spate al pantalonilor pe care îi purta.

Fostul vicepreşedinte al Agma, baritonul Samuel Schulz, a povestit la televizor despre un presupus acord de jumătate de milion de dolari între cântăreţ şi sindicat de a nu publica o anchetă care ar fi arătat că 27 de femei, de peste 20 de ani, au fost supuse unor proceduri comportamentale inadecvate. 

Si soprana uruguayană Luz del Alba Rubio a denunţat că a fost hărţuită  de Domingo în unele situaţii.