• Un porc l-a ucis pe măcelar cu doar câteva secunde înainte de a fi sacrificat, după ce s-a trezit în mod surprinzător în abator.
  • Un coleg de la abatorul Sheung Shui din nordul Hong Kong-ului și-a amintit că l-a văzut pe negustorul de carne în vârstă de 61 de ani pe podea.
  • Departamentul de igienă alimentară și de mediu din Hong Kong, care supraveghează abatorul, a transmis condoleanțe familiei măcelarului.

Un porc l-a ucis pe măcelar cu doar câteva secunde înainte de a fi sacrificat, după ce s-a trezit în mod surprinzător în abator. Porcul amețit era în drum spre a fi sacrificat în Hong Kong, nefiind clar cum a reușit animalul să scape. Poliția spune că porcul și-a recăpătat cunoștința și l-a doborât pe măcelar înainte de a muri, în timp ce oficialii l-au găsit pe bărbat cu un satâr de carne încă în mână și cu piciorul stâng rănit.

Un coleg de la abatorul Sheung Shui din nordul Hong Kong-ului și-a amintit că l-a văzut pe negustorul de carne în vârstă de 61 de ani pe podea vineri, 20 ianuarie, relatează Daily Star. Se crede că bărbatul a fost doborât de porc, dar cauza morții sale nu a fost încă comunicată de poliție.

Se pare că acesta a suferit răni la piciorul stâng, deoarece s-a rănit și cu propria lamă de 15 cm. În mod tragic, moartea bărbatului a fost confirmată la un spital local. Departamentul Muncii din Hong Kong a demarat o anchetă și va recomanda îmbunătățiri în materie de siguranță.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII
A.I. NEWS

Un purtător de cuvânt a declarat: Departamentul Muncii este întristat de decesul persoanei în cauză și își exprimă cele mai profunde condoleanțe familiei sale. Vom finaliza investigația cât mai curând posibil pentru a identifica cauza accidentului, pentru a determina răspunderea proprietarilor de obligații și pentru a recomanda măsuri de îmbunătățire.”

Departamentul de igienă alimentară și de mediu din Hong Kong, care supraveghează abatorul, a transmis condoleanțe familiei măcelarului. Omagii au sosit și din partea familiei măcelarului. Decesul a stârnit, de asemenea, apeluri pentru îmbunătățirea procedurilor de siguranță din partea Departamentului Muncii din Hong Kong.

Între timp, s-a raportat că o cămilă furioasă a atacat și a ucis un bărbat într-o tabără de vacanță pentru copii din Rusia, după ce a fost lovită în față. Animalul a mușcat și a călcat în picioare un bărbat de 51 de ani în timpul incidentului de la Centrul de recreere Beryozka din Omsk, Siberia, Rusia, după cum s-a raportat, acesta a fost transportat de urgență la spital, dar din păcate a murit.