• Hyejeong Shin a fost arestată după ce și-a falsificat certificatul de naștere pentru a se înscrie la un liceu din New Jersey.
  • Femeia a mers la cursuri și a interacționat cu elevii timp de patru zile înainte ca cineva să-și dea seama că nu ar trebui să se afle acolo.
  • Instituția intenționează să-și revizuiască politicile pentru a identifica mai bine documentele false.

Hyejeong Shin, în vârstă de 29 de ani, a fost arestată după ce și-a falsificat certificatul de naștere pentru a se înscrie la un liceu din New Jersey.

Femeia a mers la cursuri și a interacționat cu elevii timp de patru zile înainte ca cineva să-și dea seama că nu ar trebui să se afle acolo, potrivit publicației Mirror.

FOTO – https://www.mirror.co.uk/

Inspectorul școlii a declarat în timpul unei ședințe a Consiliului Educațional că femeia a participat la câteva cursuri, dar și-a petrecut cea mai mare parte a timpului cu consilieri care încercau să descopere mai multe informații despre ea.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

„Acesta este un incident nefericit” , a spus inspectorul, potrivit New Brunswick Today.

Surse din cadrul școlii au spus că tânăra de 29 de ani a folosit documente false pentru a se da drept studentă și pentru a se înscrie la un liceu local săptămâna trecută. Polițiștii au găsit-o pe Hyejeong Shin și au constatat că este rezident al New Brunswick, potrivit CBS News.

Autoritățile au spus că femeia a prezentat un certificat de naștere fals pentru a se înscrie la școală. În timpul ședinței de marți a Consiliului de Educație, Johnson a spus că oficialii școlii i-au interzis femeii să intre în orice proprietate din district după ce i-au „descoperit șiretlicul” și au alertat imediat autoritățile.

„În mod similar, i-am chestionat pe toți elevii noștri, cei care au întâlnit această persoană în timp ce ea era în liceul nostru” , a spus Johnson. „De asemenea, ne-am asigurat că le-am spus studenților noștri să nu mai aibă niciun contact cu ea, nici de la distanță sau în persoană.”

O studentă a declarat că încă mai primea mesaje de la femeie chiar luni, 23 ianuarie. Johnson a spus că instituția intenționează să-și revizuiască politicile pentru a identifica mai bine documentele false.