Magda Gheorghiță, Mădălina Bucur – Brașov și Andrei Lasc – fondator POARTA9, sunt juriul de astăzi.

  • Primăvara a început în sunete de alarmă în toată țara. Româncele au fost azi salutate de 1 decembrie de Serviciul de Urgență al lui Arafat. Nu toate sirenele – pentru că Guvernul a descoperit că ori nu avem destule, ori multe sunt stricate. Și Iohannis le-a salutat pe femei – pe cele care preferă mărțisorul verde.
  • Te uiți la ȘTIU, dar ajută-i și pe cei din familia ta să inteleagă ce se intamplă în lume – lucruri pe care le dezbatem aici în fiecare seară! Psihologii avertizează că de prea multe ori, părinții își trimit copiii la culcare în funcție de programul de la televizor.
  • Grecia declară 3 zile de doliu național după un accident în care s-au lovit un tren cu 350 de pasageri și unul de marfă. Peste 40 de oameni au murit, însă cifrele pot crește – sunt foarte mulți dispăruti despre care autoritătile încă nu știu nimic.
  • Va fi bine în România! Azi premierul Ciucă a aflat care sunt problemele din țară. I le-a spus un program de inteligență artificială. Ion e numele personajului artificial cu care Ciucă e convins că va guverna cum scrie la carte.
  • Nu toate femeile s-au simtit răsfațate azi. Înjurată de galeria echipei de handbal a Rapidului – cea mai bună handbalistă – Cristina Neagu – a primit un mărțisor de consolare. Tot ce a putut să facă Comisia de Disciplină – o amendă de 1.600 de euro pentru ultrasi – amendă pe care insă o plăteste clubul de handbal.
  • Lovitură nouă in politica HR! „Fără bărbați cu chelie la 50 de ani!” De unde vine această nouă tendință azi – la STIU. Sper că nu mă afectează si pe mine…

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE