• O explozie puternică s-a produs vineri, în urma acumulării de gaze, pe șantierul naval Midia.
  • Trei persoane au fost rănit, dintre acestea două au suferit arsuri, în timp ce făceau reparații la o navă.
  • Echipele Serviciului de Ambulanță se află la fața locului pentru a evalua gravitatea rănilor.

O explozie puternică s-a produs vineri, în urma acumulării de gaze, pe șantierul naval Midia. ISU Dobrogea a menţionat că deflagraţia s-a produs, cel mai probabil, în urma unei acumulări de gaze și nu a fost urmată de un incendiu. Trei persoane au fost rănit, dintre acestea două au suferit arsuri, în timp ce făceau reparații la o navă.

Explozia a avut loc în sala de motoare, când muncitorii tăiau cu un flex un rezervor metalic de ulei. Din cauza reziduurilor acumulate în acel rezervor, s-a produs deflagrația de pe șantierul naval Midia, la primele scântei ale aparatului.

„Au fost alocate la locul intervenţiei 4 autospeciale de intervenţie, 2 ambulanţe de la ISU şi 2 de la SAJ, un echipaj de transport victime-multiple o maşină de descarcere şi un echipaj C.B.R.N. La faţa locului, s-a confirmat că a fost vorba despre o explozie, neurmată de incendiu şi trei persoane care au fost implicate. Nava e ancorată la doc, se executau reparaţii. Acesta a fost şi motivul pentru care a avut loc explozia: a fost vorba despre o acumulare de gaze, care s-au aprins.”, a declarat Alexandru Costache, șef centru operațional ISU Dobrogea.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
27 DE CICLIȘTI ROMÂNI MERG LA CAMPIONAT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA

Autoritățile vor face o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incidentul.