• Cinci oameni au murit și alți șase sunt dați dispăruți după o explozie care a avut loc la o fabrică de ciocolată din Pennsylvania, SUA.
  • Un incendiu a izbucnit în urma exploziei.
  • Fabrica de ciocolată funcționează din 1948 și este specializată în dulciuri pentru Paște, Halloween și Ziua Îndrăgostiților.

Cinci oameni au murit, nouă au fost răniți și alți șase sunt dați dispăruți după o explozie care a avut loc la o fabrică de ciocolată din Pennsylvania, SUA, scrie CBS News, citată de Anadolu Agency.

Clădirea unde a avut loc deflagrația extrem de puternică a fost distrusă, iar o alta a fost avariată. Un incendiu a izbucnit în urma exploziei.

Explozia a ridicat în aer resturi ale clădirii și praf, după cum se vede în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Fabrica de ciocolată funcționează din 1948 și este specializată în dulciuri pentru Paște, Halloween și Ziua Îndrăgostiților.

Cauzele producerii exploziei sunt pentru moment necunoscute. În urma exploziei, cinci persoane au murit. Noua pacienți au ajuns la Spitalul din Reading.

Unul dintre pacienți a fost transferat la altă unitate sanitară, doi au rămas internați, starea lor fiind stabilă, iar ceilalți vor fi externați, a transmis purtătorul de cuvânt al spitalului.

Poliția a transmis că nu există niciun pericol în acest moment în zona exploziei, dar a îndemnat oamenii să evite perimetrul. De asemenea, eforturile de recuperare a persoanelor care au rămas continuă.

A fost înființat un centru de comandă pentru a coordona agențiile locale și de stat care au răspuns la apelurile de urgență de după explozie.

Citește și:

VIDEO. Incendii de vegetaţie în Spania: Flăcările au distrus 7.413 de hectare de pădure

Evacuarea lui Harry și Meghan din Frogmore Cottage este doar începutul”. Ce își dorește regele Charles

Preluarea lui Manchester United: Șeicul Jassim Bin Hamad Al Thani a venit cu o nouă ofertă