• Susținătorii au scandat numele lui Trump, l-au încurajat și au cântat „La mulți ani”.
  • „Tocmai am fost acuzat”, a glumit fostul președinte, care împlinește miercuri 77 de ani.
  • Trump a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile și a fost eliberat pe cauțiune, fiindu-i impusă condiția să nu discute cazul cu o listă de martori.

La câteva ore după ce s-a confruntat cu acuzații penale pentru presupusa manipulare greșită a documentelor clasificate, Donald Trump a spus unei mulțimi de susținători de la stațiunea sa de golf din New Jersey că acuzațiile sale au fost „o urmărire politică și coruptă” menită să-l distrugă. Susținătorii au scandat numele lui Trump, l-au încurajat și au cântat „La mulți ani”. „Tocmai am fost acuzat”, a glumit fostul președinte, care împlinește miercuri 77 de ani, scrie The Guardian.

„O zi de naștere minunată.” Fostul președinte a fost la Miami pentru a fi judecat în dosarul documentelor clasificate. Procurorii federali l-au acuzat că a reținut în mod intenționat documente clasificate și a obstrucționat justiția, acuzându-l de 37 de acuzații federale, inclusiv 31 de încălcări ale Legii privind spionajul.

Trump a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile și a fost eliberat pe cauțiune, fiindu-i impusă condiția să nu discute cazul cu o listă de martori. În Miami, campania sa a alertat reporterii că se va opri la un restaurant, unde fanii l-au întâmpinat cu rugăciuni și urale.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
A.I. ÎN MUZEE

În New Jersey, el a menținut mesajul sfidător pe care l-a exersat la evenimentele anterioare ale campaniei, inclusiv în weekendul după ce rechizitoriul a fost desigilat. El l-a acuzat fără temei pe Biden că a orchestrat acuzațiile federale împotriva lui, numindu-le o „persecuție politică”. Trump a spus că Biden „va fi amintit pentru totdeauna ca fiind cel mai corupt președinte din istoria țării noastre, dar poate și mai important, președintele care împreună cu o bandă a celor mai apropiați bătăuși, inadaptați și marxişti ai săi a încercat să distrugă democrația americană”.

Citește și: