• Igor Munteanu a menționat că „Moldova este azi ca o stână fără câini”.
  • Președintele partidului CUB a cerut în urmă cu două zile declararea grupului Wagner terorist.
  • Igor Munteanu anunță că mâine la prima ora, pe la 9.30, va avea o poziție CUB pe tema atacului de la aeroport.

Igor Munteanu a cerut în urmă cu două zile declararea grupului Wagner terorist, însă nu a avut nicio reacție de la autorități pe alerta legată de recrutarea de mercenari. Președintele Partidului CUB, Igor Munteanu, a reacționat cu privire la incidentul de astăzi care a avut loc la Aeroportul Internațional Chișinău.

„Azi sunt deja doi morți la aeroport pentru că unii oficiali nu realizează că suntem pe linie de război, iar relaxarea nu-si are locul. Condoleanțe familiei lui Sergiu Muntean din Căușeni. Este o tragedie pierderea oricărui om. Și mai tragic e să ignori alertele și să nu-ți pese deloc de siguranța cetățenilor”, a spus președintele partidului CUB.

În același timp, Igor Munteanu a menționat că „Moldova este azi ca o stână fără câini, iar cultura de securitate este la cel mai jos nivel din ultimele decenii.”

Recomandări

ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ
6.000 DE OAMENI SUNT EVACUAȚI DIN HARKOV
NE LUĂM ANGAJAȚII DIN AFARĂ

„Și asta pentru că incompetenții au ajuns peste noapte șefi de instituții pe care anterior nu le-ar fi putut nici măcar păzi”, a mai spus el. Totodată, Igor Munteanu anunță că mâine la prima ora, pe la 9.30, va avea o poziție CUB pe aceasta temă. „Un subiect extrem de grav pentru securitatea națională”, a declarat el.

Citește și