• Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la vârsta de 19 ani.
  • Cauza morții lui Leandro De Niro nu a fost dezvăluită până la momentul scrierii articolului.
  • Leandro a fost fiul fiicei adoptive a lui De Niro, Drena și al artistului Carlos Rodriguez. Drena i-a adus un omagiu printr-o postare pe Instagram.

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la vârsta de 19 ani, scrie Mirror. Drena De Niro, fiica lui Robert și a actriței Diahnne Abbott, a împărtășit vestea tragică pe Instagram în timp ce a postat o poză cu fiul ei. Cauza morții lui nu a fost încă dezvăluită.

Mesajul lui Robert De Niro

Robert De Niro a vorbit pentru prima dată în urma morții nepotului său Leandro De Niro Rodriquez. Într-o declarație împărtășită cu Fox News, De Niro a reacționat la această veste. „Sunt profund îndurerat de decesul iubitului meu nepot Leo”, a spus el. „Apreciem foarte mult gândurile transmise din partea tuturor. Vă rugăm să ni se acorde intimitate pentru a plânge pierderea lui Leo”.

Leandro a fost fiul fiicei adoptive a lui De Niro, Drena, în vârstă de 51 de ani, și al artistului Carlos Rodriguez. Drena i-a adus un omagiu fiului ei printr-o postare pe Instagram. Ea nu a dezvăluit cauza morții lui, dar a împărtășit o fotografie cu fiul ei și o descriere emoționantă în care a declarat „Mi-aș dori ca iubirea să te fi salvat”.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

„Îngerul meu frumos și dulce. Te-am iubit dincolo de orice, din momentul în care te-am simțit în pântecul mea. Ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea.”, a declarat mama lui. „Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aș dori să fiu cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt. fii mama ta.”, a adăugat aceasta.

Sursă: Daily Mail

„Ai fost atât de apreciat și mi-aș dori ca doar iubirea să te fi salvat. Îmi pare atât de rău, copilul meu, îmi pare atât de rău. Odihnește-te în pace și Etern Paradise, băiatul meu drag.”, au fost cuvintele de încheiere pe care mama lui le-a adăugat în postare.

Citește și

Eduard Hellvig demisionează din funcția de director SRI

FOTO. Imagini uimitoare oferite de „Superluna Buck”. Cea mai mare lună plină din iulie a făcut spectacol pe cer în întreaga lume

Rezultatele la Bacalaureat 2023 au fost afișate. Lista completă a notelor la Bac, pe județe