• Biden a spus că nu ar trebui să existe „nicio distincție” între un „braț rupt și o cădere nervoasă” pentru furnizorii de asigurări.
  • Declarațiile sale vin în timpul unui eveniment privind îmbunătățirea accesului la asistența medicală mintală
  • Președintele a spus în repetate rânduri că scopul său este de a ajuta „să pună capăt cancerului așa cum îl cunoaștem”.

Președintele Joe Biden a afirma că administrația sa „a pus capăt cancerului așa cum îl știm noi” în timpul unui eveniment de marți la Casa Albă pentru a promova extinderea accesului la acoperirea de sănătate mintală, informează Daily Mail. Joe Biden a spus clar, în timpul remarcilor sale din East Room, că scopul său este de a pune capăt stigmatizării bolilor mintale, oferind americanilor instrumentele necesare pentru a ajunge atunci când au nevoie de ajutor. Biden, în vârstă de 80 de ani, a părut perplex în timpul declarațiilor sale de ideea că un braț rupt și o cădere mentală sunt tratate diferit de societatea americană – și a spus că în mintea lui nu există „nicio distincție” între cele două.

„Lucrăm pentru a îmbunătăți acoperirea asigurării pentru sănătatea mintală în America”, a spus Biden într-o sală plină de susținători ai sănătății mintale. „Și oameni buni, știți, nu știu care este diferența dintre a vă rupe brațul și a avea o cădere nervoasă”, a adăugat el. „Trebuie să îndeplinim promisiunea unei adevărate parități în materie de sănătate mintală pentru toți americanii acum”, a adăugat el.

În plus, Biden a spus că a fost vârful de lance pentru cercetare și tratament pentru a ajuta la stoparea cancerului. Președintele a spus în repetate rânduri că scopul său este de a ajuta „să pună capăt cancerului așa cum îl cunoaștem”. Fiul său, Beau Biden, a murit în 2015 de cancer la creier.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
SÂMBĂTĂ VEZI FINALA EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU

„Unul dintre lucrurile pe care sunt întrebat mereu este, știi, de ce americanii și-au cam pierdut încrederea pentru o vreme în a putea face lucruri mari. — Dacă ai putea face orice, Joe, ce ai face? Am spus: Aș vindeca cancerul”, a detaliat el în timpul declarațiilor sale.

Citește și: